
CZ
26
Praktické rady pøi peèení
Poloha
otoèného
knoflíku
volby
funkce
Pø ipravované jídlo
Hmotnost
(kg)
Poloha
pro
peèení
poèínaje
zespodu
Doba
pø edehø átí
(minuty)
Poloha
otoèného
knoflíku
termostatu
Doba
peèení
(minuty)
1 Statická
trouba
Kachna
Peèené telecí nebo hov ìzí
Peèené vepø ové
Suenky (z kø ehkého tìsta)
Koláèe
Lasagne
Jehnìèí
Makrela
Chlebíèek s rozinkami
Vìtrníky/áteèky
Pikotové tìsto
Slané dorty
1
1
1
-
1
1
1
1
1
0.3
0.5
1.5
3
3
3
3
3
3
2
2
2
3
3
3
15
15
15
15
15
10
10
10
10
10
10
15
200
200
200
180
180
190
180
180
170
180
170
200
65-75
70-75
70-80
15-20
30-35
35-40
50-60
30-35
40-50
30-35
20-25
30-35
2 Statická
trouba
Kynuté koláèe
Koláèe
Ovocné koláèe
Sladké peèivo
0,5
1
1
0,5
3
3
3
3
15
15
15
15
160
180
180
160
30-40
35-40
50-60
25-30
3 Horní
trouba
Dopeèení
- 3/4 15 220 -
4 Gril
Platýzi a sépie
Šašliky z kalamárù a krevet
Filé z tresky
Grilovaná zelenina
Telecí biftek
Kotlety
Hamburger
Makrely
Toast
1
1
1
1
1
1
1
1
è. 4
4
4
4
3/4
4
4
4
4
4
5
5
5
5
5
5
5
5
5
Max.
Max.
Max.
Max.
Max.
Max.
Max.
Max.
Max.
8-10
6-8
10
10-15
15-20
15-20
7-10
15-20
2-3
POZN.:
Uvedené doby peèení mají pouze orientaèní charakter a mohou být zmìnìny dle osobního pø án í.
Pø i pouití grilu nebo ventilovaného grilu je tø eba vdy umístit sbìrnou nádobu do 1.úrovnì zespodu.
Komentáře k této Příručce